Het dagboekje

Vrijdag 21 december 2018

                 Diantha From My Lady's Eyes              Felamo Star Berry

 

Vrijdag 21 december 2018, Diantha is negen dagen loops. Ineens was het progesteron naar 14.55 gestegen, we moesten vanavond meteen te dekken. Doordat Diantha en Berry elkaar kennen was het en hele mooie dekking, wat waren ze lief voor elkaar. Morgenavond mogen ze nog een keer. Ook begin ik vandaag met het dagboekje van het jonge paar met alle gegevens en heel veel foto's. Het is hier eerst op de website nog wat rommelig maar zodra de pagina's klaar zijn wordt het beter. En de mailbox, daar is ook even niet naar om gekeken. Ook de scans van de AON-testen van Diantha en Berry moeten nog op de pagina van de aanstaande ouders. We gaan van Diantha nieuwe foto's maken want wat is ze mooi! Van Berry hebben we vorig jaar leuke foto's gemaakt, de aanstaande vader, wat een fotomodel!


 

Zodra er een echo gemaakt kan worden om te kijken of Diantha zwanger is gaan we verder met het dagboekje. De prijs voor een pupke heeft betrekking op de onkosten die gemaakt moeten worden en zal rond de 1350,00 euro liggen. De te verwachten kleuren zijn   zwart en donker black and tan.

Donderdag 13 december 2018, Diantha haar eerste dag van de loopsheid, spannend, met een paar dagen gaan we progesteron prikken.

Dinsdag 23 oktober 2018, alle testen zijn gedaan en de uitslagen zijn binnen, alles is goed. Nu is het wachten tot de loopsheid.

Hier komt binnenkort het nieuws over, als alles goed gaat, het volgende nestje. We gaan met Diantha en Freya eerst de ogentest doen en voor Freya ook het heuponderzoek. Daarna volgen de DNA testen.

Weer een spannende tijd.

 

Copyright © 2018 engelse-cockers.nl All Rights Reserved.
Design by Joomla 1.6 templates